Upp

Slöjd-detaljer öppnar sin första butik i Södra Sverige

Slöjd-Detaljer har försett Sverige med pyssel- och hantverksmaterial och annat matnyttigt i över 50 år. Företagets framgångar vilar på en vision om att alla människor behöver kreativitet för att leva gott och må bra i själen och ett sortiment med cirka 8 000 olika produkter. I det stora sortimentet finns material och tillbehör till allt från trä- till metallslöjd. De erbjuder dessutom ett stort utbud av inspiration i form av handböcker och liknande.

En stor del av företags försäljning sker genom deras e-handel - Slojd-detaljer.se - men den här expansionen visar att man fortfarande tror på den fysiska handeln. Tidigare har Slöjd-Detaljer inte haft någon butik i södra Sverige, något som kom att ändras tidigare i år då de slog upp portarna till sin nya satsning i Malmö. Slöjd-Detaljers nya butik ligger i shoppingcentret Triangeln, ett center beläget mitt i centrala Malmö som nyligen växt och genomgått en större renovering. I anslutning till Triangeln finns numera ett parkeringsgarage med hela 900 platser – allt för att underlätta för shoppare.

Pysselsugna malmöbor har sedan maj månad kunnat få sina skapandebehov fyllda med hjälp av Slöjd-Detaljers nyöppning. Läs hela pressmeddelandet här: http://www.mynewsdesk.com/se/triangeln/pressreleases/sloejd-detaljer-paa-triangeln-994293